Lilia Solovey, відгук від 19 квітня 2016р. з соцмережі Facebook Мы нашли квартиру! Нашли ее быстро и через риелтора. Оказывается во Львове есть прекрасные риелторы, с которыми можно даже остаться друзьями после заключения сделки) большое спасибо Яна Ткач и Світлана Юзьвак из агенства Дуоком. Спасибо всем кто делал репосты и помогал с поиском квартиры. Теперь мы будем жить в самом любимом городе. Мечта сбылась, а ощущение, что самое крутое еще впереди. Мы ждем всех друзей и знакомых в гости. Места хватит всем;) так что, когда будете во Львове можете рассчитывать на вписку в большой 3х комнатной квартире
Виктория Орлова Відгук опубліковано у Google+ Листопад 2015 р Одного разу. раптово, як все в житті і стається ми з чоловіком і песиком почали шукати квартиру,залишивши заявку зі мною заздвонилась Віра і мушу сказати, що болючі та нервові пошуки квартири, стали чимось приємним і дійсно супроводжувались хорошими емоціями,як і має бути при зміні житла.І хоча для неі ускладнювалась задача собакою, бюджетом і умовами, Віра вдихнула у нас впевненісь і підібрала дійсно чудові варіанти , на які я навіть і не розраховувала.Це людина, яка стала  подругою завдяки своій харизмі та чудовому професіоналізму!
Якщо ви шукаєте  нерухомість, то Віра це людина з шаленим терпінням,безлічу варіантів та чудовою посмішкою!Вона завжди порадить та вкаже недоліки, при цьому не тиснувши на кліента при остаточному виборі!Дякую Дуокому за таких працівників!!
Евгений Степаненко Відгук опубліковано у Google+ Листопад 2015 р Христина очень ответственно отнеслась к работе, встретила, показала массу вариантов и мы нашли то что нам нужно было. Спасибо большое Дуоком и Христині.
Александр Соснитский Відгук опубліковано у Google+ Жовтень 2015 р Шукав квартиру у Львові, менеджер Юлія, зв"язалася зі мною за лічені хвилини та буквально за день підшукала для мене гідний варіант. Дуже задоволений її роботою, при потребі, буду звертатися тільки до неї

Alexandra Ishchenko Відгук опубліковано у Google+ Серпень 2015 р

Дуже сподобалося працювати з Дуоком, особливо з Наталією Стельмах. Чудовий ріелтор! Ми з нею знайшли хорошу квартиру за тиждень, спокійно і не напружуючись. Наталя пунктуальна, з нею легко знайти спільну мову. Через це було зовсім не напряжно чекати хазяїв квартир, які іноді запізнювались на перегляди. Також вона допомогала обговорити важливі моменти щодо оренди! Однозначно, раджу звертатися саме до Наталі :)

Руслан Штарк Відгук опубліковано у Google+ Серпень 2015 р

Доброго дня.
Мав змогу співпрацювати з компанію "Дуоком".А саме адміністратором Романом,який відповідально поставився до своїх обовязків.Договір було підписано швидко без всіляких казусів і непорозумінь ніяких не винекло.Відразу видно професіональні навички.Буду і надалі співпрацювати з ними.І раджу всім хто цінить якість роботи.Дякую Вам.

Glycera Bob Відгук опубліковано у Google+ Серпень 2015 р

Очень понравилось сотрудничать с АН "Дуоком", в особенности с Юлией Бойко. Подобрали замечательный вариант в очень короткие сроки. Обслуживание на высшем уровне! Если возникнет необходимость обращусь еще...И всем друзьям и знакомым буду рекомендовать!
Peter Galyuk Відгук опубліковано у Google+ Серпень 2015 р

Користувавася послугами компанії "Дуоком". Дуже сильно задоволений, особливо хотілося б відмітити професіоналізм ріелтора Світлани Біловус. В першу чершу це дуже хороша людина, гуру своєї справи, прикладає максимум зусиль для того, щоб допомогти клієнтам знайти якісне житло. Всім рекомендую компанію, 5+

Александр Александр Оцінка Відгук опубліковано
у Google+
24 лип. 2015 р.

Попросили оставить отзыв. Звонили несколько агентов, с несколькими смотрели варианты. В день реально посмотреть 3-4 варианта. Варианты которые предлагают агенты близки к запрашиаемым. Подходящую квартиру найти реально, нужно лишь запастись термением. Агенты стараются, встречают и подсказывают что к чему. Минусом считаю большую комиссию за услуги (100%), хоть во Львове это норма. Сделали скидку в 5%.

Roman Kovalchuk Оцінка Відгук опубліковано
у Google+
24 лип. 2015 р.

Сподобалась Наталя Стельмах! Дуже енергійна та професійна. Не набридала зайвими дзвінками. Дуже швидко знайшла кращий варіант по нормальній ціні. В спілкуванні дуже адекватна. Пунктуальна та привітна :) Раджу ;)

Shannon Ford Відгук опубліковано у Google+ Червень 2015 р

The past sixteen years I have rented apartments in both Kyiv and L'viv for myself and others. The most recent experience with Duokom was the best. Vira was our agent and she was excellent at working with owners to arrange showings. We saw twelve apartments in one day and she was ready to show us more if needed. While we could speak Ukrainian with her, she also spoke excellent English which made us even more comfortable with the process. I recommend Duokom and especially Vira if you are searching for a long-term rental in L'viv.

Group Lviv Відгук опубліковано у Google+ Червень 2015 р

i was searching an apartment. For about a week of searching the largest number of options offered me Duokom company, namely Vira Oleynik few days showed a number of interesting options for housing, and finally she found me the most wonderful apartment that can be rented for reasonable money. I was very pleased with the work of Vira Oleynik and Duokom. I recommend to all my friends. Thank you very much!

Taras Vasylyshyn  Відгук опубліковано у Google+ Квітень 2015 р

Хороший сервіс і уважні спеціалісти. Зараз тяжко знайти маклера який би думав так про вимоги клієнта

g herrera Оцінка Відгук опубліковано
у Google+
12 трав. 2015 р.
Yulia Boyko es una excelente persona, que hace muy bien su trabajo, me ayudó a encontrar un apartamento rápidamente !!

Дизайн інтер’єру КВ-Дизайн Оцінка Відгук опубліковано
у Google+
11 трав. 2015 р.

з 3 показу підписали договір. Кароч, все Ок!.
Viktoriya Veremiy Оцінка Відгук опубліковано
у Google+ 7 трав. 2015 р.
Дуже оперативно! Дякую
Марія Шпак Оцінка Відгук опубліковано
у Google+
3 трав. 2015 р.
хороше відповідальне агенство по мірі своїх можливостей роблять усі зручності для клієнтів при вирішенні професійних питань
Sergiy Trofymchuk опубліковано у Google+ Квітень 2015 р Знайшли мені квартиру - дуже задоволений. Підходить ідеально) Особлива подяка ріелтору, що мені шукала квартиру, а саме Бойко Юлії. З нею приємно мати справу, влаштувала мені багато показів в зручний для мене час і в кінці кінців підібрали те, що було потрібно. Також переконала власників зійтись на прийнятній для мене ціні, за це - великий плюс!
Роман Іванів Відгук опубліковано у Google+ Квітень 2015 р Дуоком знайшли нам чудову квартиру. Велика кількість різних варіантів квартир - мою пошту просто завалили фотографіями. Мені сподобалося, на наступний раз звернуся ще раз. Дякую!
Анастасія Тінко Оцінка Відгук опубліковано
у Google+
2 трав. 2015 р.
Привіт) у Вас дуже хороший підхід до клієнтів, ніколи не могла подумати, що рієлтори найдуть для мене час у вихідні.дуже порадувало. Дуоком так тримати!)
Alex Cherkas Оцінка Відгук опубліковано
у Google+
30 квіт. 2015 р.
Я переїхав з іншого міста до Львова та шукав квартиру. За приблизно тиждень пошуків найбільшу кількість варіантів мені запропонувала компанія Дуоком, а саме Оксана Климович за декілька днів показала цілу купу цікавих варіантів житла, і нарешті вона мені знайшла найчудовішу квартиру яку можна орендувати за прийнятні гроші. Оформили договір оренди, я залишився дуже задоволений роботою Оксани та компанії Дуоком. Буду рекомендувати всім своїм знайомим. Щиро дякую!
Anna Zharkivska Відгук опубліковано у Google+ Квітень 2015 р. Шукала квартиру через Дуоком - дуже великі молоці!!! Квартира просто ідеально підходить, в тому районі шо треба і недорого. Знайшли квартиру відповідно до моїх вимог за один день, хоч до того шукала через інші компанії більше трьох тижнів. Я дуже задоволена і на наступний раз зразу звернуся в Дуоком навіть не ввагаючись! Сервіс на високому рівні!!
Богдан Федусевич Оцінка Відгук опубліковано
у Google+
30 квіт. 2015 р.
Дякую Андрію Гаврилишину за оперативну роботу, відгородивши мене від зайвих дзівнів і посиливши мене туди де потрібно. Буду рекомендувати його друзям.