25.10.2016
Новини компанії

     Ніщо так не сприяє налагодженню робочого процесу краще, аніж просто добрий настрій та позитивні емоції. Тож колектив компанії «Дуоком», котра є партнером Галицької ліги КВН, вирішив відвідати другий півфінал гри, що проходив у Львові 23.10.2016р.

 

     КВН – це не тільки можливість із користю провести час та поспостерігати за цікавим дійством, але і чудова нагода відволіктись від робочих буднів та набратись нових вражень, гарно провести вечір із колегами у неробочій обстановці.

     Наші співробітники , які безпосередньо були там присутні та мали можливість побачити все на власні очі, поділились своїми враженнями:

Євгенія Михайлівна Шкап’як, керівник відділу продажу нерухомості компанії «Дуоком»:

«Це було щось неймовірне. Команди вражали інноваційними постановками, креативними підходами і майстерною грою. Звісно, що я, як і мабуть кожен у залі, визначила своїх фаворитів, проте скажу відверто що у кожній із команд є свої "гуру гумору" котрим дійсно потрібно віддати належне. Я щиро дякую усім командам за можливість із неймовірно позитивним настроєм завершити тиждень і з таким же ж натхненням розпочати новий»


Світлана  Ільчишин, оператор - call-центру:

«Дуже рада, що була присутня на цій грі! Враження тільки позитивні, сподіваюсь, що ще не раз випаде нагода побувати на подібному заході.»


Статтю підготував Анатолій Гриньох,
керівник відділу реклами компанії «Дуоком»