15.01.2015
"Дуоком" у ЗМІ

Благодійна акція до дня Святого Миколая "Подаруй дитині щастя" "Дуоком" спільно з "Набережним кварталом".

На світі так багато діточок, серця яких позбавлені батьківської любові та родинного тепла. А ще більше вражають діти з фізичними вадами, які залишилися сам на сам з своїми проблемами. Допомога дітям – один з пріоритетних напрямків благодійної діяльності компанії «Дуоком». Вкотре наша компанія продовжує допомагати тим, хто цього найбільше потребує.

Так, напередодні Свята Миколая співробітники компанії "Дуоком" долучилися до благодійного аукціону побачень  "Подаруй дитині щастя", який організувала Вікторія Сольська, менеджер компанії «Набережний квартал Львів».

Аукціон, передбачав збір коштів для малозабезпечених дітей Львівщини. Приємним для компанії став той факт,що саме керівник відділу оренди компанії "Дуоком" Саксонова Мар’яна взяла участь у даному аукціоні і отримала найбільшу суму, серед численної кількості учасників.

Отож, в рамках проведення благодійної акції "Подаруй дитині щастя" компанія "Дуоком" спільно з компанією "Набережний квартал Львів":

  • відвідали Спецшколу-інтернат №101 для глухих дітей, де передали подарунки від Св.Миколая.

  • Крім цього, без подарунків не залишилися  і діти з особливими потребами, які навчаються в центрі "Тавор", м.Новий Розділ,
  • діточки з малозабезпечених сімей Жовківщини,
  • а також Св. Миколай відвідав дітей, батьки яких загинули в АТО.

 

Фото: Ковтун В.М., керівник компанії "Дуоком"     

Акція збору коштів на подарунки для дітей з РЦ "Мрія"

Але, на цьому допомога дітям не завершилася. Оскільки, завдяки ініціативі Оксани Климович, адміністратора відділу оренди "Дуоком", співробітники компанії власними зусиллями зібрали кошти та закупили подарунки для дітей з особливими потребами.
19 грудня співробітники компанії разом з генеральним керівником Ковтуном Віталієм Марковичем відвідали навчально-реабілітаційний центр "Мрія", де передали подарунки від Св.Миколая.

Допомога дітям залишила свій слід у співробітників компанії «Дуоком»:

Саксонова Мар’яна, керівник відділу оренди: «Після закінчення аукціону, я дуже рада, що була його учасником і цим змогла принести добро і радість дітям. Відвідавши спецшколу інтернат для дітей з вадами слуху, я зрозуміла, що попри наші робочі будні і проблеми, нам не потрібно забувати, що існують ті, хто потребують нашої допомоги, уваги і любові. Дякую всім, хто допоміг подарувати щастя дітям.»

Климович Оксана, адміністратор відділу оренди:  «В моїй сім’ї є брат-сирота, яким опікуються мої батьки. Спостерігаючи за  його очікуванням  і сприйняттям свят, особливим відношенням до всього, що відбувається в такі дні, просто не можу стояти осторонь допомоги дітям. Попри моральну важкість перебування у сиротинці, я відчула задоволення від організації маленького свята для діточок»

Ковтун Віталій, генеральний керівник компанії «Дуоком»: «Компанія «Дуоком» завжди відгукується на запити про допомогу та підтримку. Кожній дитині потрібно давати можливість вірити в дива і саме Св.Миколай дає змогу дорослим робити ці дива. Цього року ми з співробітниками компанії відчули радість і щастя дітей, які отримали подарунки і це було найбільшою радістю. Впевнений, що ми будемо і в подальшому займатися благодійною діяльністю.»

Святкуємо Св.Миколая, коли допомагаємо іншим!

Компанія «Дуоком»

Подяка від школи-інтернату "Марії Покрови":