19.11.2015
Новини компанії

  
   Для чого потрібен корпоративний відпочинок? В першу чергу, проведення корпоративу дає можливість поліпшити відносини всередині всього колективу організації, налагоджує роботу між людьми. 
   А, загалом, корпоративний захід дозволяє підвищити мотивацію співробітників. Вони дають можливість їм самореалізовуватися, ніколи не набридають, підвищують працездатність і настрій співробітників. 


   
   
Нещодавно у відділі комерційної оренди нерухомості компанії «Дуоком» було проведено  міні – корпоратив, який був організований в одному з боулінг – клубів.

   Чому саме боулінг – тому що це стимул бути першими, вміння грати та перемагати разом, адже перемога кожного з нас - успіх для цілого колективу.

   Мало хто знає, що боулінг – не така вже й проста гра, хоч ця розвага популярна серед мільйонів людей упродовж кількох тисяч років. У наші дні світ захопила нова хвиля «боулінгового буму». Щорічно проводиться більше 100 тисяч турнірів, де 250 тисяч доріжок об’єднують понад 100 мільйонів гравців із різних країн світу.

   Ламаючи всі стереотипи про  п’ятницю 13, а дехто вважає що тринадцяте число місяця, яке припадає на п’ятницю, вважається нещасливим днем і є одним з найпоширеніших забобонів, для нашого колективу не існує перешкод для досягнення високих результатів та проведення гарного відпочинку.  Хтось із нас вже бував в такому закладі, а для когось це були нові враження та відкриття.

   І так, що саме для нас означає гра боулінг? Весь колектив в процесі гри відчував командний дух, і бажання перемагати. Ці якості сприяють наполегливій та злагодженій роботі. Звичайно гра в боулінг сприяє зближенню всього колективу та піднімає загальний настрій. Дружня, приємна атмосфера допоможе кожному розслабитися, а також насолодитися грою. Боулінг – це гра, яка захоплює, та піднімає командний дух.  Командний дух – це стимул, який веде до перемоги. Перемагаймо разом як на роботі так і у повсякденному житті.

Відгуки наших співробітників:

   Володимир (ріелтор відділу комерційної оренди нерухомості): – «Все було класно, була гарна нагода познайомитися із колективом, всі працівники прийняли дуже дружньо, ми гарно провели час. Побільше таких заходів.»

  Ярема (ріелтор відділу комерційної оренди нерухомості):  - « Незабутньо проведений час в колі дружнього колективу, маса позитиву, море нових вражень, також знайомство з колективом в неформальній обстановці, яке дало змогу налагодити неймовірний зворотній зв’язок, та ще раз переконатися, що я недарма став часткою колективу саме відділу комерції компанії «Дуоком». Я усвідомив , що я дійсно влився в колектив.»

   І на останок, від себе особисто хочу зазначити, що у нас просто відмінний колектив, який вміє не тільки продуктивно працювати, а і круто проводити час в неформальній обстановці. Даний захід дав не аби яку можливість тісніше познайомитися із новими колегами по роботі, показати їх значущість  та відмітити, що кожен працівник для нас є цінним та важливим, і я вважаю, що  Комерція не вміє страйкувати, а вміє вибивати страйки!

 

Автор:  Олена Сакаль, адміністратор відділу комерційної оренди

Організатор: Ростислав Гнатів, в.о. керівника відділу комерційної оренди нерухомості.