14.11.2016
Новини компанії

Лідерство на ринку нерухомості

     Те, що кожен хотів би вийти на лідируючі позиції чи то в професійній області чи то в ще якийсь сфері, заперечувати безглуздо. Але навряд чи можна стверджувати, що всі без винятку хочуть бути лідерами своєї області всюди і завжди. Справді, охочих безліч, а справжніх лідерів, які готові нести цю нішу, на порядок менше. Лідерські якості організацій реалізуються в щоденних справах, а не залишаються лише теоретичними, бажаними можливостями. Тому варто відзначати що є звісно як труднощі так і успіхи. І трапляються вони на шляху кожного співробітника нашої організації у кожній практичній взаємодії з зовнішнім середовищем. Звісно ми пишаємося тим, що наша компанія визнана лідером ринку нерухомості ще з 2005 року. Та попри це кожен з нас розуміє і знає, що вже як 11 років ми працюємо щодня з найвищими запитами та вимогами клієнта до своєї роботи. 

Компанія «Дуоком» отримала запрошення та взяла участь у семінарі з лідерства

      Львівська компанія «Дуоком», як лідер ринку нерухомості, отримало запрошення та взяло участь у навчанні з професійного підходу до лідерства. 

     Для постійного та ефективного розвитку співробітникам необхідно час від часу збагачувати та актуалізовувати свої знання і навички. Тож колектив компанії «Дуоком» регулярно відвідує різноманітні заходи, що допомагають підвищити свій кваліфікаційний рівень. 

     Цього разу – це участь у семінарі по лідерству, що проходив у Львові 20 жовтня цього року. Його основною метою було дослідження даної теми, методології та навчання лідерству. Серед відомих учасників також були: Владислав Рашкован -партнер інвестиційного банку SD Capital, екс-заступник голови Національного банку України, Ярослав Рущишин - засновник та генеральний директор ВАТ «Троттола» та інші спікери.

 


Коментарі від співробітників компанії, що стали учасниками навчання

     Наші колеги, які безпосередньо приймали участь у семінарі, поділились своїми враженнями та думками:

Микола Петрович Онуфрієнко, керівник відділу продажу нерухомості компанії «Дуоком»:

     «Мені дуже приємно, що компанія "Дуоком" могла бути присутня 20 жовтня на семінарі по лідерству. Це був дуже корисний досвід для усіх присутніх, адже на семінарі піднімались практичні проблеми і шляхи їх розв'язання з якими стикаються лідери кожний день. Робота на семінарі була побудована таким чином, що всі його учасники могли контактувати між собою та обмінюватись своїм набутим досвідом в процесі вирішення конкретних завдань, що були поставлені організаторами даного дійства. В процесі роботи на семінарі представники компанії "Дуоком" познайомились з новими людьми, створили партнерські відносини з представниками найбільших компаній Львова і Львівської області. Такі заходи дуже корисні, адже дають можливість набувати нових знань і ділитись своїм практичним досвідом з іншими.»


Світлана Василівна Максимів, керівник відділу персоналу компанії «Дуоком»

     «Особисто для мене дана презентація мала повчальний характер. Я почерпнула для себе які саме якості повинен мати хороший лідер, також вразила доступність презентації та легкість її сприйняття. Сподіваюсь, що випаде можливість ще не раз побувати на подібному заході.»

Статтю підготував Анатолій Гриньох,

керівник відділу реклами компанії «Дуоком»