29.04.2016
Новини компанії

Замкнені, вихід є?

 Компанія «Дуоком» креативно підходить до формування команди та навчання кожного співробітника. Спільні походи в гори, корпоративні заняття спортом, покази фільмів та участі у різного роду challenge, це лише частина нашої корпоративної культури.

 Так, нещодавно  відбувся  незвичний тренінг для управлінського складу компанії.

Навчання розпочалось з теорії, де ми обговорювали  етапи  побудови  успішної команди та проблеми, які виникають в процесі її створення.  Тренінг був побудований таким чином, що дозволив  нам відчути командний дух з перших хвилин. Вважаю, що це надзвичайно важливо -  знайти своє місце, де особисті риси не тільки працюють на благо організації, а й розвиваються  із часом. Саме таку мету  мав цей тренінг і саме сформовані  під час навчання спільні цілі та бачення, дали нам зрозуміти, що ми є справжньою командою. 

Великою несподіванкою для нас стала практична частина тренінгу, яка  проходила у квест кімнатах «Банк» та «Бункер». Нас поділили на дві команди,  які були сформовані  з гравців різних відділів, але нас об’єднала спільна ціль – працювати злагоджено та знайти вихід з кімнати.  Ми отримали завдання  на виконання якого у нас була година і основним мотивом виконання його полягало у залученості кожного з нас та взаємопідтримка.  

Завдання моєї команди полягало в тому, щоб знайти секретні документи у банку. Адреналін зашкалював! Ми злагоджено працювали у своїй команді, чітко розподіляли обов’язки та чули одне одного. Після завершення було важко описати емоції словами, відчувалась лише справжня єдність.

  

Моя участь у тренінгу дала мені розуміння того, що  потрібно для  формування надійної команди. А командний дух, який запалав у наших серцях, став для нас цінністю, яку ми спільно будемо реалізовувати в компанії «Дуоком».

Андрій Костела,
заступник керівника відділу житлової оренди