10.06.2016
Новини компанії

Компанія «Дуоком» постійно працює над вдосконаленням та розвитком кожного відділу та співробітників зокрема. Так, нещодавно  керівник відділу купівлі-продажу компанії «Дуоком»  Шкап’як Євгенія Михайлівна, взяла участь у тренінгу для тренерів, організованим Національним Демократичним Інститутом. Даний тренінг проводився з метою покращення успішної комунікації різних аудиторій, в основі тренінгу були закладені професійні техніки та навчання для дорослих.   

 

Отож, коментарі та враження  Євгенії Михайлівни:

« Організаторами тренінгу був Національний Демократичний Інституту (NDI). Вони подбали не лише про комфортабельне розміщення усіх учасників , але й про насичену навчальну програму та низку цікавих вправ. Участь у тренінгу взяли 19 учасників, представники Львівської, Київської, Криворізької, Полтавської, Дніпропетровської, Запорізької, Сумської, Миколаївської, Вінницької та Донецької областей. Ми мали нагоду познайомитись з Вім Борреманс, програмним менеджером NDI в Україні та Ніно Вардосанідзе, експертом у галузі міжнародного розвитку, Старшим радником із законодавства та спостереження для Ініціативи Належного Врядування (Good Governance Initiative (GGI)) UASAID Тбілісі, Грузії. Надзвичайно вразило методика і послідовність подачі матеріалу, актуальність теми, зворотній зв'язок з аудиторією. На даному тренінгу , ми навчались пізнавати себе та інших, спілкуватись і водночас опановувати великий багаж знань, а саме проводити тренінги та презентації з використанням ефективних сучасних інструментів та методів.  По закінченні тренінгу, учасникам вручили сертифікати Національного Демократичного Інституту Міжнародних Відносин (США), про засвідчення успішного завершення навчальної програми.

Вважаю, що такі тренінги є надзвичайно потрібні, оскільки вони дозволяють отримати великий об’єм необхідної інформації, а також надають життєвої наснаги і цілеспрямованості. Сьогоднішній світ - світ динаміки і швидкості. Щоб в ньому вижити, необхідно постійно мінятися разом з ним і постійно здобувати нові знання та вміння. Компанія «Дуоком» «дає можливість кожному побачити більше, щоб обрати краще». Можливість самореалізовуватись, самовдосконалюватись, змінювати світогляд, думки, погляди на життя. Велика орієнтованість на підвищення професійних навичок своїх працівників, надаючи їм можливості для розвитку, надихаючи цілями та спільними ідеями для досягнення найкращих результатів. Компанія «Дуоком» відкриває можливості для кожного, хто прагне, той здобуває!».

Генеральний керівник компанії «Дуоком» Ковтун Христина Романівна привітала Євгенію Михайлівну з новими професійними знаннями та отриманим сертифікатом, зазначивши при цьому :

«Корпоративна культура нашої компанії визначає важливість персонального професійного росту та розвитку наших співробітників. Вважаю що саме це дає та завжди давало нам можливість не зупинятися на одному місці ось уже як 12 років. На мій погляд, найважливішим в процесі навчання є саме середовище, в якому перебуваєш, навчаючись, адже середовище визначає сприйняття. Під час навчань важливим є можливість вийти зі свого звичного корпоративного та професійного оточення та побачити щось нове, трішки більше та під іншим кутом зору. І звісно вважаю що багатоденна програма такого рівня дає якісні знання та досвід. Дуже пишаюся тим що співробітники нашої компанії мають змогу отримати навики з тренінгів NDI. Адже, лише будучи професіоналами своєї справи ми зможемо надати нашим клієнтам фахові послуги найвищого рівня».

Компанія «Дуоком» в очікуванні нових навчань та тренінгів підготовлених керівником відділу купівлі-продажу, Шкап’як Євгенією Михайлівною.