//=$t['other_region']?> //= $val['alias'] ?>//= $val['options_values_id'] ?>//= $val['title'] ?>
Під кафе/ ресторани
Загорівшись ідеєю власної кав’ярні чи ресторану, варто прислухатись до думки досвідчених рестораторів, котрі не лише з книг добре знають, що таке ресторанний бізнес і з чим його їдять. Отож-бо, власники відомих закладів харчування твердять, що успіх залежить від трьох факторів – розрекламований бренд, вдале місце розташування і постійні клієнти. Тому якщо ви вирішили придбати приміщення під ресторан чи кав’ярню, краще приділити максимум уваги вибору найбільш відповідного варіанту. Потрібно якомога більше наблизити вашу кав’ярню чи ресторан до потенційних клієнтів.
Слід вибирати район та приміщення, відштовхуючись від того, який саме заклад громадського харчування ви плануєте відкрити, на який клас він буде розрахований. Якщо ви зупинили свій вибір на забігайлівці чи кулінарному магазині напівфабрикатів, його місце розташування має бути транспортно доступним, аби сюди можна було легко добратись. Для цього підійдуть навіть спальні райони, місця поруч із базарами і торговими центрами.
Якщо ж ви розраховуєте на середній клас, вибирайте приміщення поруч із великими скупченнями установ, банків, офісів, бізнес-центрів. Тоді ваш ресторан чи кафе має всі шанси бути повністю заповненим в обідню пору і не тільки.
А для дорогих, розкішних ресторанів потрібні такі ж елітні місця: чи то історичний центр міста, багатий на туристів, чи то набережна, якщо вона є у вашому місті. Такий заклад не варто відкривати в промисловій зоні, адже тут йому буде складно здобути популярність та постійних клієнтів.
Вибравши найбільш вдале і «рибне» місце розташування і найкращий варіант приміщення для ресторану чи кав’ярні, згодом ви зможете втілювати тут свої найсміливіші ідеї, створити затишну і водночас оригінальну атмосферу. Наша команда «Дуокому» радо допоможе вам робити перші кроки на зустріч мрії – ми знайдемо варіанти, які будуть найкращим місцем для втілення ваших задумів.